top of page

Eläinten fysioterapeutti aloittaa Eläinklinikka Lovetissa toukokuussa


Voimme ilolla ilmoittaa, että toukokuussa eläinfysioterapeutti Jonna Pråhl-Nieminen aloittaa työskentelemään klinikallamme Loviisassa. Eläinfysioterapian tarkoituksena on: - Ennaltaehkäistä toiminnallisia ongelmia lihas-ja niveltasolla. - Ylläpitää lihasten toimintakykyä ja tasapainoa - Kuntouttaa vammojen jälkitiloissa - Ohjata ja neuvoa kotiharjoitteita Eläinfysioterapiaa tarvitaan: - Harraste-ja urheiluhevosten ja koirien toimintakyvyn ylläpitämisessä - Akuuteissa- ja kroonisissa tuki- ja liikuntaelinten ongelmissa ja sairauksissa - Kivun hoidossa - Primääri- ja sekundäärioireissa - Neurologisissa ongelmissa - Pre- ja postoperatiivisissa (leikkaukset) tiloissa

Jonna ottaa asiakkaita vastaan joka tiistai, kello 10:00 eteenpäin. Voitte varata ajan itse netin kautta tai soittamalla meille numeroon 019-543115 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lovet.fi Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Ajankohtaista:
Viimeisimmät uutiset
bottom of page