Osallistu Royal Canin painonhallintakampanjaan!

17.8.2015

Hoikka lemmikki, terve lemmikki! Painonhallinta-kampanjamme on voimassa vuoden 2015 loppuun asti. Osallistumalla kampanjaan saat veloituksetta Royal Canin Satiety tai -Obesity aloitusruokapakkauksen ja sen lisäksi 3+1 bonuskortin.

 

 

 

 

Lihavuuden aiheuttamien ongelmien tiedetään johtavan lemmikin elämänlaadun heikkenemiseen ja eliniän lyhenemiseen. Huojentavaa on kuitenkin tieto siitä, että tutkimusten mukaan vähäinenkin painonpudotus auttaa vähentämään vaivoja ja parantamaan lemmikin elämänlaatua.

 

Lue lemmikin painonhallinnasta lisää kotisivuiltamme.

Please reload

Viimeisimmät uutiset
De sista nyheter
Please reload

Seppäläntie 19

07920 Loviisa

AVOINNA

Ma - Pe: 10 - 18

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon