top of page

Viralliset silmä-, sydän-, ja polvitutkimukset LOVETissa 15.1.2016

Pieneläinsairauksien erikoislääkäri Pekka Sarkanen vierailee LOVETissa lokakuussa ja ottaa varauksia vastaan virallisiin PEVISA tarkastuksiin. Sarkanen sai viralliset silmätarkastusoikeudet ensimmäisten joukossa vuonna 1985, sekä suoritti erikoislääkärin tutkinnon ensimmäisten joukossa vuonna 1988. Pekka Sarkanen on tunnettu spesialisti, joka tekee virallisia tutkimuksia silmistä, polvista, sekä myös sydän auskultaatioita Kennelliitolle.

Voit löytää lisätietoa tutkimuksista ja hinnoista Pekan omilta nettisivuilta www.sarkanen.fi

Lisää tietoa virallisista tutkimuksista

Varaukset tammikuun 1. päivälle:

Nettiajanvaraus

019-543115 , info@lovet.fi

Klinikkamme Loviisassa ottaa myös virallisia röntgenkuvia lonkasta sekä kyynäreistä. Voitte varata ajan tutkimuksiin, rokotuksiin, sekä terveystutkimuksiin päivittäin tai yhdessä muiden virallisten tutkimusten kanssa tammikuun 1.pvä.

Jos sinulla on kysymyksiä, älä pelkää ottaa meihin yhteyttä.

Hinnasto

Loviisa Eläinlääkäri Kotka

Ajankohtaista:
Viimeisimmät uutiset
bottom of page