top of page

Loviisan Eläinklinikka LOVET​ juhlii 1-VUOTISSYNTTÄREITÄ!

Wow! Minne vuosi oikein katosi?

Maaliskuun 9. päivä tulee täyteen vuosi, jolloin LOVET aukaisi ovensa. Ei tunnu siltä, että siitä on jo 12 kuukautta, kun toivotimme tervetulleeksi ensimmäiset asiakkaat ja potilaamme. Kun aukaisimme tuona päivänä, meillä ei ollut aavistustakaan mitä vuosi tuo tullessaan. Siitä asti olemme nähneet lemmikkejä terveystarkastuksissa, rokotuksissa, hätätapauksissa, sekä hoitaneet kaiken kokoisia ja näköisiä eläimiä. Tiimimme on puhaltanut yhteen hiileen saadakseen tämän hankkeen toimimaan. Olemme nähneet ylä- ja alamäkiä, mutta yhdessä olemme selvinneet tämän vuoden läpi. Nyt, kun aloitamme toisen vuotemme, yritys tuntuu kasvaneen ylöspäin ja jatkamme lupaamallamme tiellä, pitämällä parhaan huolen Loviisan ihmisistä, sekä heidän lemmikeistään. Olette tervetulleita käymään luonamme 9. maaliskuuta, LOVET kakku ja kahvi odottavat teitä! Koska olemme erittäin iloisia kuuluessamme Loviisan yhteisöön ja haluamme pitää karvaiset ystävämme terveinä, tarjoamme teille terveystarkastuksen 30€, sekä annamme jopa 25% alennuksen ruoista, sekä tarvikkeista.

Autamme teitä ilolla kaikilla mahdollisilla tavoilla!

Ajankohtaista:
Viimeisimmät uutiset
bottom of page