Punkkikausi lähestyy – oletko valmis?

7.4.2016

 

Kevät lähestyy kovaa vauhtia. Rapsuttelet koiraasi, jolloin käteesi osuu ikävä pieni patti, ja tiedät heti mikä se on, punkit ovat tulleet takaisin.

Nyt punkkeja vastaan voi suojautua myös rokotteella. Punkeista yli puolet kantaa borreliabakteeria, joka voi aiheuttaa koiralle liikuntavaikeuksia, niveltulehdusta, lihaskipua, kuumetta, sekä väsymystä.

 

Trilyme on ensimmäinen rokote, joka suojaa koiria Euroopan kolmelta yleisemmältä borreliakannalta. Rokote sisältää kaksi pistosta, jotka annetaan kolmen viikon välein. Rokote uusitaan kerran vuodessa, mielellään ennen punkkikauden alkua, jotta saadaan paras mahdollinen suoja borreliatartuntaa vastaan.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Please reload

Viimeisimmät uutiset
De sista nyheter

March 17, 2020

Please reload

Eläinlääkäri Loviisa  - Veterinär Lovisa Päivystys Kotka

AVOINNA  ÖPPET:
Ma-Pe / Må-Fre
10 -18
Seppäläntie 19

07920 Loviisa

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon