top of page

Viralliset silmä-, sydän-, ja polvitutkimukset LOVETissa 16.9.2016

Pieneläinsairauksien erikoislääkäri Pekka Sarkanen vierailee LOVETissa syyskuussa ja ottaa varauksia vastaan virallisiin PEVISA tarkastuksiin. Sarkanen sai viralliset silmätarkastusoikeudet ensimmäisten joukossa vuonna 1985, sekä suoritti erikoislääkärin tutkinnon ensimmäisten joukossa vuonna 1988. Pekka Sarkanen on tunnettu spesialisti, joka tekee virallisia tutkimuksia silmistä, polvista, sekä myös sydän auskultaatioita Kennelliitolle.

Voit löytää lisätietoa tutkimuksista ja hinnoista Pekan omilta nettisivuilta www.sarkanen.fi

Varaukset syyskuun 16. päivälle:

019-543115 , info@lovet.fi

Klinikkamme Loviisassa ottaa myös virallisia röntgenkuvia lonkasta sekä kyynäreistä. Voitte varata ajan tutkimuksiin, rokotuksiin, sekä terveystutkimuksiin päivittäin tai yhdessä muiden virallisten tutkimusten kanssa syyskuun 16.pvä.

Jos sinulla on kysymyksiä, älä pelkää ottaa meihin yhteyttä.

Loviisa Eläinlääkäri Kotka

Ajankohtaista:
Viimeisimmät uutiset
bottom of page