Viralliset silmä-, sydän-, ja polvitutkimukset LOVETissa 11.11.2016

7.10.2016

Pieneläinsairauksien erikoislääkäri Pekka Sarkanen vierailee LOVETissa marraskuussa ja ottaa varauksia vastaan virallisiin PEVISA tarkastuksiin. Sarkanen sai viralliset silmätarkastusoikeudet ensimmäisten joukossa vuonna 1985, sekä suoritti erikoislääkärin tutkinnon ensimmäisten joukossa vuonna 1988. Pekka Sarkanen on tunnettu spesialisti, joka tekee virallisia tutkimuksia silmistä, polvista, sekä myös sydän auskultaatioita Kennelliitolle.

 

Voit löytää lisätietoa tutkimuksista ja hinnoista Pekan omilta nettisivuilta www.sarkanen.fi

 

Lisää tietoa virallisista tutkimuksista

 

Varaukset marraskuun 11. päivälle:

Nettiajanvaraus

019-543115  ,  info@lovet.fi

 

Klinikkamme Loviisassa ottaa myös virallisia röntgenkuvia lonkasta sekä kyynäreistä. Voitte varata ajan tutkimuksiin, rokotuksiin, sekä terveystutkimuksiin päivittäin tai yhdessä muiden virallisten tutkimusten kanssa marraskuun 11.pvä.

 

Jos sinulla on kysymyksiä, älä pelkää ottaa meihin yhteyttä.

 

Hinnasto

 

 

 

 

Please reload

Viimeisimmät uutiset
De sista nyheter
Please reload

Seppäläntie 19

07920 Loviisa

AVOINNA

Ma - Pe: 10 - 18

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon