top of page

Viralliset silmä-, sydän-, ja polvitutkimukset LOVETissa 24.11.2017

Pieneläinsairauksien erikoislääkäri Pekka Sarkanen vierailee LOVETissa marraskuussa ja ottaa varauksia vastaan virallisiin PEVISA tarkastuksiin. Sarkanen sai viralliset silmätarkastusoikeudet ensimmäisten joukossa vuonna 1985, sekä suoritti erikoislääkärin tutkinnon ensimmäisten joukossa vuonna 1988. Pekka Sarkanen on tunnettu spesialisti, joka tekee virallisia tutkimuksia silmistä, polvista, sekä myös sydän auskultaatioita Kennelliitolle.

Voit löytää lisätietoa tutkimuksista ja hinnoista Pekan omilta nettisivuilta www.sarkanen.fi

Varaukset:

019-543115 , info@lovet.fi

Klinikkamme Loviisassa ottaa myös virallisia röntgenkuvia lonkasta sekä kyynäreistä. Voitte varata ajan tutkimuksiin, rokotuksiin, sekä terveystutkimuksiin päivittäin tai yhdessä muiden virallisten tutkimusten kanssa marraskuun 24.pvä.

Jos sinulla on kysymyksiä, älä pelkää ottaa meihin yhteyttä.

Ajankohtaista:
Viimeisimmät uutiset
bottom of page