KOIRIEN ENSIAPUPAKKAUS KAUPAN PÄÄLLE!

24.3.2019

Kun tilaat koirien Gastro Intestinal -kuivaruokia vähintään 6 kg:n pakkauksessa, saat koirien ensiapupakkauksen tilauksesi yhteydessä. Ensiapupakkaus on oiva lisä kotona tai retkillä mukana pidettäväksi, sillä koiran kanssa voi sattua pieniä haavereita.

 

Kun tilaat kissojen Gastro Intestinal -sarjasta sekä kuiva- että säilykeruokaa, saat 20 % alennuksen molemmista tuotteista tilauksesi yhteydessä. Säilykeruoka lisää kissan nauttimaa nestemäärää, mikä tukee virtsateiden hyvinvointia ja ihannepainon ylläpitämistä.

 

Voimassa 11.3.-15.4.2019 tai niin pitkään, kun tavaroita on varastossa.

 

 

 

Please reload

Viimeisimmät uutiset
De sista nyheter
Please reload

Seppäläntie 19

07920 Loviisa

AVOINNA

Ma - Pe: 10 - 18

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon