Koronavirus COVID-19

17.3.2020

On tärkeää että henkilökuntamme pysyy terveenä, jotta voimme auttaa lemmikkejänne. Meille on myös tärkeää etteivät asiakkaamme sairastu.

 

Koronavirustilanteen vuoksi Ruokavirasto on julkistanut uudet ohjeistukset 7.4.2020 koskien eläinlääkäreiden klinikkatoimintaa. Tämän ohjeistuksen mukaisesti hoidamme ensisijaisesti kiireellisiä tapauksia klinikallamme.

 

Pyydämme ystävällisesti asiakkaitamme siirtämään eteenpäin kaikkia toimenpidekäyntejä jotka voidaan luokitella ei-kiireellisiksi. Näin voimme varmistaa että pystymme kiireelliset tapaukset edelleenkin hoitamaan.

 

- Rokotukset: Suoritetaan pennuille normaalisti. Jos ette pysty myöhäistämään aikuisten eläintenne rokotuskäyntejä jostakin painavasta syystä johtuen, ottakaa puhelimitse yhteyttä jotta voimme keskustella rokotusmahdollisuudesta

 

- Kastraatiot sekä sterilisaatiot: Pyydämme siirtämään näitä leikkauksia eteenpäin jollei niille ole painavia lääketieteellisiä perusteluja

 

- Hammashoidot/toimenpiteet: Lemmikin terveydelle merkittävistä syistä tarvittavat hammastoimenpiteet suoritetaan. Toimenpiteiden suorittamista tarkastellaan tapauskohtaisesti. Pyydämme siirtämään hammaskivenpuhdistuksia eteenpäin

 

- Akuutisti sairastuneet sekä kroonisia sairauksia potevat eläimet hoidetaan kuten aina

 

Ajanvaraukset klinikallemme pyydämme tekemään joko puhelimitse 019 543115 tai sähköpostitse info@lovet.fi

 

Nettiajanvaraus ei ole tällä hetkellä käytettävissä.

 

Jos tarvitsette eläimillenne ruoka- tai hoitotuotteita ja lääkkeitä, ottakaa klinikkaamme puhelimitse yhteyttä jotta voimme valmistella tuotteenne noudettavaksi sekä sopia kanssanne maksusta.

 

Pyydämme ettette tule vastaanotolle jos teillä on flunssan oireita tai jos olette altistuneet korona-virukselle.

 

 

Mikäli teillä kuitenkin on oireita ja lemmikkinne on akuutisti sairastunut, soittakaa vastaanotolle jolloin voimme yhdessä suunnitella miten lemmikkinne parhaiten saadaan hoidettua.

 

Pyytäisimme että saavutte klinikalle AINOASTAAN jo sovitun ajanvarauksen puitteissa ja että lemmikkinne saapuu paikalle vain YHDEN ihmis-saattajan seurassa.

 

Ottakaa mukaan henkilöllisyystodistus tai ajokortti jos mahdollista. 

 

Kun saavutte klinikalle, olkaa ystävällisiä ja soittakaa puhelinnumeroon 019 543115 ja odottakaa kärsivällisesti että vastaamme ja tulemme pian avaamaan oven. Tällä hetkellä klinikan sisätiloihin otetaan ainoastaan lemmikit. Pyydämme teitä odottamaan esim. kotona kunnes ilmoitamme että voitte hakea potilaan kotiin

 

Vastaamme yleisluontoisiin kyselyihin ja annamme neuvoja edelleenkin mielellämme, mutta tällä hetkellä ainoastaan PUHELIMITSE (019 543 115) tai S-POSTITSE (info@lovet.fi).

 

Kiitämme jo etukäteen sydämellisesti ymmärryksestänne sekä avustanne jotta voimme yhdessä pitää virustartunnoiden määrän kurissa!

 

---

 

Usein kysyttyä COVID-19 koronaviruksesta - RUOKAVIRASTO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Viimeisimmät uutiset
De sista nyheter

March 17, 2020

Please reload

Eläinlääkäri Loviisa  - Veterinär Lovisa Päivystys Kotka

AVOINNA  ÖPPET:
Ma-Pe / Må-Fre
10 -18
Seppäläntie 19

07920 Loviisa

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon