top of page

Viralliset PEVISA- sydäntutkimukset LOVETissa toukokuun 20. päivä

20. toukokuuta meillä LOVETissa vierailee ensimmäistä kertaa dr. Andrea Gladuli. Viralliset PEVISA-tutkimukset, sydämen kaikututkimukset ja konsultaatio kardiologisille potilaille voidaan varata netissä, soittamalle meille numeroon 019-543115 tai lähettämällä sähköpostia info@lovet.fi

Dr Andrea Gladuli on erikoistunut eläinlääketieteelliseen kardiologiaan ja ultraäänitutkimuksiin. Hän työskentelee Suomessa ja on yksi harvoista Kennelliiton hyväksymistä sydän spesialisteista, jotka voivat tehdä molemmat viralliset sydän auskultaation ja kaikututkimuksen. Dr Gladuli voi lisäksi tehdä ECG-tutkimukset, verenpainemittaukset, sekä Holter-tutkimuksen vierailunsa aikana. Voit löytää lisätietoa hänen työstään ja kokemuksistaan nettisivulta www.elainlaakarisydanspesialisti.net

Dr Andrea Gladuli vierailee luonamme Loviisassa joka kuukausi. Voit löytää tietoa hänen seuraavasta vierailustaa nettisivuiltamme tai ottamalla yhteyttä meihin.

Enemmän tietoa PEVISA tutkimuksista Kennelliiton nettisivuilta:

----

LOVET:ssa voimme diagnotisoida ja hoitaa lemmikkisi sydänongelmat. Suoritamme perus arviointeja klinikallamme päivittäin!

Teemme auskultaatioita, ECG-tutkimuksia, rinnan röntgenkuvia ja 2D ultraääniä. Jos tarpeellista, järjestämme konsultaation spesialistilta, meidän klinikallemme sinua varten.

Jos tarvitset lisää tietoa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Ajankohtaista:
Viimeisimmät uutiset
bottom of page