top of page

NYT LOVETISTA SAATAVISSA LovePaws Tassuvaha. KOKEILE!

ONKO LEMMIKILLÄSI ONGELMIA KUIVIEN, HALJENNEIDEN ANTUROIDEN KANSSA?

NYT LOVETISTA SAATAVISSA LovePaws Tassuvaha. KOKEILE!

LovePaws® tassuvaha valmistetaan antibakteerisista ainesosista, täysin luonnonmukaisesti eli se on täysin turvallinen käytettäväksi kaikille koirille. On selvää, että luonnonmukaisten tuotteiden käyttö iholla on turvallisempaa, kuin kemikaalipitoisten tuotteiden käyttö. LovePaws®:ia voit käyttää huoletta, eikä tarvitse pelätä vaikka lemmikkisi sattuisi nuolemaan tassujaan.

+ Imeytyy nopeasti - helppo käyttää, vaikuttaa nopeasti + Riittoisa - vahaa tarvitaan vain vähän kerrallaan + Tehokas kosteuttaja - tassuvaha on öljypohjainen + Ei sisällä vettä - voi käyttää talvella + Rauhoittaa ihoa - vähentää kutinaa, kirvelyä ja ärsytystä + Antiseptinen - pienten haavojen luonnonmukainen ensiapu

LovePaws® tassuvahaa on helppo käyttää, sillä se imeytyy nopeasti.

LovePaws® tassuvahaa käyttämällä ylläpidät koirasi tassujen terveyttä ja takaat koirasi kivuttoman sekä ongelmattoman liikkumisen ympäri vuoden.

LovePaws® tassuvaha on valmistettu kokonaan Suomessa.

Ajankohtaista:
Viimeisimmät uutiset
bottom of page