Viralliset sydänkuuntelut LOVETissa!

28.6.2019

 

Iloksemme voimme nyt ilmoittaa että 1.7.2019 alkaen meillä on mahdollisuus suorittaa viralliset Kennelliiton vaatimat sydänkuuntelut.

 

Eläinlääkärilemme Agnieszka Grobelnalle on myönnetty oikeus suorittaa viralliset Kennelliiton vaatimat sydänkuuntelut ja voimme näin ollen LOVETissa suorittaa näitä tutkimuksia viikoittain. Ajanvarauksen voi tehdä nettiajanvarauksena, puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Muistutamme myös mielellämme tässä yhteydessä että klinikallamme suorittaa ELL Claudio Pierro muitakin PEVISA-tutkimuksia kuten lonkka-, selkä- sekä kyynärkuvauksia ja myös polvitutkimukset.

 

Lisätiedot sekä hinnat

 

Jos olette kiinnostuneita varamaan ajan virallisiin röntgenkuviin, polvitutkimuksiin ja/tai sydänkuunteluun samanaikaisesti, ottakaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Ryhmätarkastuksista on myös mahdollista saada erikoishinta.

 

Lisäksi virallisia sydänultraäänitutkimuksia, EKG sekä silmätarkastuksi tehdään klinikallamme 1-3 kuukauden välein vierailevien erikoislääkäreiden voimin: Andrea Gladuli sekä Pekka Sarkanen.

 

 

 

 

Please reload

Viimeisimmät uutiset
De sista nyheter

March 17, 2020

Please reload

Eläinlääkäri Loviisa  - Veterinär Lovisa Päivystys Kotka

AVOINNA  ÖPPET:
Ma-Pe / Må-Fre
10 -18
Seppäläntie 19

07920 Loviisa

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon